Try Click Here!

Tuesday, November 13, 2012

OMG!!! Aku jumpa Sepet kat TGV 1Shamelin!!!

Ko kenal Sepet x???
Apa??? X kenal???
Like helloooo.... Ko dari mana excuse me...
Hahaha... hoverrrr....

Ni aku baru balik keje.....
Stayback dulu....
Tunggu Kak Yin, Dila & Aidil nak datang tengok wayang....
Haruslah i melangut disini....
Tapi bagus jugak melangut, tu yang ada rezeki jumpa Sepet....
Awwwwwww..... I is terujaaa gigil2.....
Patutnya aku pegi mengeteh ngan Ayu, tapi x jadik....
Ada hikmah! Sangat ada hikmah!

Siapa Sepet?
Aku follow Kak Ceera, so aku tau dia selalu cerita pasal Sepet adik dia...
Silalah ko tengok di blog Sepet sendiri.... Fahami dan kenal dia sendiri...
Gitchewww...
Dia sangat famous okayyyy....
Staff aku pun,

Staff :"Eh miss, sape tu miss? Saya pernah nampak dia dalam tv and paper"
Me :"Tu blogger... Dia famous... saya suka baca blog dia"

Wahhh gitewww....
Nak tau macam mana aku perasan?
Gini cerita dia...

Tengah duduk kat cantina, gayut dengan Zul...
Pung pang pung pang cerita.....
Dari jauh... mataku terpandang seseorang....
*ternampak boyf Sepet mula2 sebenarnya, abg Qery sebab Sepet dok selindung belakang dia tapi kira perasan la dari jauh macam "ehhhhhh...macam pernah tengok je mamat tuuuu"*
Gitewwwwwww.....

Pastu letak tepon terus pergi dekat hanis...

Me : "Eh... anis anis... abg daus abg daus.... tu blogger tu"

*jari tunding takmo kalah waa cakap luuuu* *masih cover line* *masa tu excited lompat2* *dalam hati dup dap dup dap*

Me :"Saya nak amek gambar dengan dia laa tapi malu"  *eyelashes*
Anis & Abg Daus :"Pegi je la amek gambar dia... x pe x pe"
Me : "Xnak la... Maluuuu"

*mesti dalam hati anis, pang kang...hahahahah*

Pastu dengan usaha nak jugak tunjuk bukti aku nampak Sepet, aku pun pegi la dekat ticket point...
Nasib baik staff dok kumpul kat situ...
Aku pun amek kesempatan nyorok belakang diorang sambil jadi paparazzi.... boleyyyyyy?????
Hahahhahahaahhaahah.... Kalau Sepet baca ni, ampunnnn.... Xberniat pun nak jadi papparazzi....hehehehe....

Lepas tu, ko tauuuuuuu......
Anis pergi straight dekat Sepet, tunjuk2 kat aku....
Ya ampunnnnnnnn.....
Memang menggigil2 aku pegi kat dia.... Nak gugur segala organ2 dalaman yang ada....
Hambuiiiii...
Kaki tetiba lemah longlai gemalai.... *anis, how could you*
Muka dah rasa panas.. Telinga pun panas... Darah dah naik kat muka kot time tu....
Menahan malu hoiiiii hoiiiii....
Yelaaa... Aku ni blogger baru2 je... Orang pun xkenal.... *sobsob. tetibewww* T.T

Dari jauh Sepet senyummmmm je....
Manis orangnya.... Comey je....
Hambuiiii.... X habis puji nampakkk...
Hahaha....
Pastu salam2....
Sangat friendly.... Like omg!!! Murah rezeki Sepet... Amin...

Pastu sembang jap... oh before tu, opcoz laa kitorang amek gambar skit tapi I is over malu time tu....
Like whatttttt the fishhhh happened to my brain???
Tang bergambar mana pernah aku malu hoi hoi hoi.....
Tapi xpelakannnnnn... yang penting, gambar hado walaupun aku tau aku xsecomel seperti selalu....
Hambuiiii.... takmo kalah... hahaha....

Pastu ko tau...
Punya laa aku nerves like gilaaa....
Bukan main aku cakap laju nak mampussssss......
Mesti dalam hati dorang *bapak laju gilaaa budak ni cakap*
Hahahahaha.... dah nerves kooo, haruslah macam naik jet, laju benor......
Malu hoi hoi hoi time tu.... Malu like maluuuuuuuuu.......
Nerves sume bagaiiii.....

Nama pun 1st time kannnn....
Haruslah aku nerves.... Nak sembang lelama pun I is segan sebab sedar diri ini.....
Hambuiiii......
Aku pun terpikir balik...... Laju woiiiii aku bercakap...... *larilelajukekatiltekupbantal* *bakkatacici*
Nama pun x tanya...
Hoiii hoiii... Nervesssss.....

Ko nampak x macam mana aku failed jadi papparazzi??? Aku malas nak edit so korang zoom sendiri la ye...
Nampat kat sini macam aku nak stalk abg Qery tapi tidak yeeee.... Aku nak tunjuk tu Sepet tuuu.... Sepet tuuuu....
Masih lagi tiday berjaya.... Hoiiii... over aku stalk... hahaha....
Tadaaaaaaaa...... Ko nampak aku statik disitu??? Kenapa aku statik??? Kenapa??? Kenapa?????? *badan yang gemok harap ignore*

Aku x dapat terima diri aku sendri kenapa otak aku shutdown masa tu...
Like shutdown gilaaaaa.....
Hahahahhaha.....
Kenapa abg Qery kat tengah and bukan Sepet???
Sebenarnye aku nak Sepet yang kat tengah2 sebab boleh la rapat2 tangkap gambar ngan Sepet so x boleh lah dicrop2, tapi dah gagap kan... Bleh pulak aku cakap,

"Xpe2... kat tengah pun xpe"

Apakah??????
Nampak x macam aku gatal???
Nampak x???
Kalu Sepet baca ni, ampun Sepet....
I want you in the middle boleh mesra2.... Gitewwwww.....
Hahhahahaha..... *brain, kenapa ko shutdown itu jam*
Bila abg Qery yang kat tengah.... Nahhhhh.... Bahana dia, aku statik disitu T________T

Fuhhhhh....
Until now, gigil x hilang lagi....
To those yang xkenal, maybe korang tatau siapa Sepet and kenapa aku macam orang gila bila nampak Sepet....
But to those yang tau, I'm sure you'll understand what I'm talking about, right???

Thanks sangat2 to Anis sebab buat diri ni menggigil lemah longlai gemalai bukan kepalang tadi....
Nak gugur organ2.... *hoverrr*
And to Sepet and abg Qery...
Thanks sebab datang TGV 1Shamelin untuk tengok wayang...
Sorry sebab sangat kelam kabut tadi *omg* *tutupmata*
Sorry sebab gagap *omg lagi*
Hope to see you guys again...
Nanti InsyaAllah boleh kita sembang2 kenal2....
Oh....
Enjoy your next movie :))

No comments:

Post a Comment